کد مطلب: 113939
حکم اعدام 4 متهم اول فساد بزرگ مالي تأييد شد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 770

به گزارش خبرگزاري تسنيم به نقل از مسئول دفتر سخنگوي قوه قضائيه: شعبه 13 ديوانعالي کشور امروز (يک‌شنبه) مورخ 29/11/91 نظر و رأي خود را در مورد بخش اول پرونده فساد بزرگ بانکي (معروف به سه هزارميلياردي) اعلام و پرونده را به دادگاه صادرکننده احکام بدوي ارسال نمود.

براساس آراي صادره از سوي شعبه سيزدهم ديوانعالي کشور:

1- احکام اعدام و جزاي نقدي متهمين رديف اول تا چهارم اين پرونده تأييد گرديده است.

2- حکم حبس ابد و جزاي نقدي رئيس بانک ملي شعبه کيش تأييد گرديده است.

3- حکم حبس ابد معاون بانک صادرات گروه ملي صنعتي شعبه اهواز نقض و به شعبه هم‌عرض جهت رسيدگي ارجاع گرديده است.

4- حکم حبس ده سال و انفصال و شلاق و جزاي نقدي و استرداد وجوه مأخوذه دوتن از معاونين سابق وزير (که يکي از آنان رئيس سابق سازمان ايميدرو مي‌باشد) و همچنين دوتن از مديران کل وزارت راه تأييد گرديده است.

5- احکام مربوط به مسائل مالي و حبس چندنفر از متهمين نقض و براي رسيدگي به شعبه هم‌عرض دادگاه انقلاب ارجاع گرديده است.

در پايان به اطلاع مي‌رساند که روند رسيدگي و جزئيات بيشتر ساير احکام پرونده فساد بزرگ مالي و بانکي فردا مورخ 30/11/91 در چهل و چهارمين نشست خبري سخنگوي محترم قوه قضائيه به اطلاع مي‌رسد.

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html